[Avocat Elena Andrei]

Avocat Elena Andrei

Elena Andrei este licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti din anul 1994, avocat definitiv, membru in Baroul Bucuresti.


Inainte de a fonda prezentul Cabinet de Avocat Elena Andrei a fost Director General in cadrul AVAS, functie in care a acordat consultanta juridica in materie de administrare, privatizare, monitorizare postprivatizare si insolventa societati comerciale, recuperare creante, ajutor de stat, achizitii publice, drept fiscal, dreptul muncii, elaborare proiecte de acte normative.


Anul 2007 a marcat momentul infiintarii propriului Cabinet de avocat, in cadrul caruia s-a remarcat ca avocat specializat in probleme de dreptul muncii (litigii de munca, concediere salariat, sanctiuni disciplinare, daune morale etc.), drept civil (drept de proprietate, drept de uzucapiune, divort, incredintare copii minori, partajajul bunurilor comune, pensie de intretinere minori, partaje succesorale, etc.), drept comercial (recuperare creante, raspundere civila delictuala in materie de insolventa, etc.), acte de tranzactie judiciara si consultanta juridica in diverse domenii de drept.


Pregatirea juridica fundamentala, experienta remarcabila in diverse domenii de drept, logica argumentatiei si exprimarea fluenta a creatiei juridice confera serviciilor prestate de Cabinet de Avocat Andrei S. Elena unicitate, echilibru si rafinament.
avocat elena andrei
Avocat