[ Cabinet de Avocat Elena Andrei - Baroul Bucuresti - Domenii de activitate ]

 

„Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide. Ca oricine cere ia, cel    care cauta afla si celui care bate i se va deschide.”
(Matei 7:7-8)  

Avocat Elena Andrei

Sunt nascuta pe data de 10 octombrie in localitatea Constanta, fiind absolventa a Liceului Pedagogic din Constanta.


Sunt licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti din anul 1994, avand lucrarea de licenta in Dreptul comertului international si sunt avocat definitiv, membru in Baroul Bucuresti.


Inainte de fondarea prezentului Cabinet de avocat Elena Andrei, am ocupat functia de Director General in cadrul Guvernului Romaniei, functie in care am acordat consultanta juridica in materie de drept civil, drept comercial, administrare si privatizare societati comerciale, monitorizare societati comerciale postprivatizare, recuperare creante, dreptul muncii, drept fiscal si am elaborat aproximativ 50 acte normative.


Detin o experienta bogata in drept bancar, acordand consultanta juridica mai multor banci comerciale.


De asemenea, detin o bogata experienta in domeniul dreptului muncii, fiind aleasa ca reprezentant al salariatilor timp de mai multi ani, calitate in care am negociat contractele colective de munca la nivel de institutie si am reprezentat si aparat drepturile individuale ale salariatilor.


Anul 2007 a marcat momentul infiintarii Cabinetului de avocat Elena Andrei, chiar de la inceputul activitatii inregistrand victorii importante in litigii in urmatoarele domenii de activitate: dreptul muncii (contestatii decizii de concediere, concedieri colective, concedieri individuale, contestatii decizii de sanctionare disciplinara, asistenta juridica in procedura de cercetare disciplinara, despagubiri banesti acordate salariatilor, daune morale acordate salariatilor, etc.); drept civil (acorduri de mediere, tranzactii civile, partaje succesorale, executari silite, contestatii la executare, etc.); dreptul familiei (divort, partaj bunuri comune, incredintare copii minori, pensie de intretinere copii minori, stabilire domiciliu copii minori, pensie de intretinere copii majori, etc.); drept comercial (recuperare creante, executari silite, contestatii la executare, actiuni in raspundere a administratorilor societatilor comerciale, etc.); drept bancar (anularea clauzelor abuzive din contractele de credit, restituirea sumelor incasate de banca in mod abuziv, restituirea sumelor rezultate din diferente de curs valutar ca urmare a actiunii de inghetare a cursului de schimb valutar, executari silite de catre banca, contestatii la executare, etc.), precum si drept fiscal (contestatie titluri de creanta fiscala, contestatie la executare, executare silita, contestatie acte administrative, etc.).


O importanta contributie o am ca avocat in faza pre-judiciara, activitate ce are ca scop prevenirea si solutionarea prin procedura medierii a diferendelor intre partile raportului juridic contractual (de ex. in cazul conflictelor de munca, in ceea ce priveste acordurile de mediere privind incetarea raporturilor de munca, despagubirile banesti acordate salariatilor, daunele morale acordate salariatilor, acordarea de pachete compensatorii in bani si bunuri la incetarea contractelor individuale de munca, etc.).


Activitatea de asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti de diverse grade (judecatorii, tribunale, curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei), atat din Bucuresti, cat si din tara, este sustinuta de activitatea de consultanta juridica in domeniile de practica judiciara (respectiv dreptul muncii, drept civil, dreptul familiei, drept comercial, drept fiscal si drept bancar), generand opinii legale, acte, contracte, tranzactii, etc. in toate domeniile de activitate enumerate.


Multumiri!

Multumesc parintilor mei pentru felul in care m-au crescut si mi-au cultivat valorile muncii intelepte si perseverente, care ma insotesc si acum in activitatea mea ca avocat.

Multumesc copilului meu Alexandru-Stefan, fara de care as fi fost incompleta in aceasta existenta.

Multumesc celor care au contribuit la formarea mea ca om, invatatoarei mele si tuturor profesorilor mei.

Multumesc stramosilor acestui popor din care ma trag si eu, caci ei sunt radacinile fiintei mele si datorita lor sunt de nezdruncinat in taria mea.

Multumesc tuturor celor care m-au ajutat vreodata, in orice mod si in orice moment al vietii mele.

Multumesc clientilor care ma aleg ca avocat, avand deplina incredere in mine.

Dar mai presus de toate, multumesc lui Dumnezeu, pentru ca este Calea, Adevarul si Viata mea pe acest Pamant.

Ma rog sa fiu calauzita in tot ceea fac, dupa cum spune profetul: „Se va odihni peste El Duhul lui Dumnezeu, duhul intelepciunii si al intelegerii, duhul sfatului si al tariei, duhul cunostintei si al bunei credinte.” (Isaia 11:2)Avocat Elena Andrei - Baroul Bucuresti - Consultanta si asistenta juridica, reprezentare in instanta
Telefon avocat Bucuresti Elena Andrei

Telefon mobil:

    0751 297 867     

    

Whatsapp:

 +40 0751 297 867 

    

Email:

 office@ea-avocat.ro